Dressuur Zadel

Wintec Zadel

Wat maakt de Wintec Zadels zo uniek! Buiten het feit dat ze heel betaalbaar zijn door het gebruik van kunststof materialen, zijn de Wintec Zadels zeer aanpasbaar. Ten eerste door het gebruik van verwisselbare kopijzers en ten tweede door het gebruik van de gele Risers. Hiermee kun je een zadel super goed op maat maken. In principe horen er 6 gele Risers per zadel in het zadel te plaatsen, hierin kun je dus varieren met de diktes om zo het zadel goed passend te krijgen.

Heel belangrijk is het om jouw Wintec zadel goed aan te laten meten door een goede Zadelpasser. Zo is www.zadelpasserbrabant.nl een gediplomeerde Zadelpasser en Zadelmaker io

Hoe gaat dat in zijn werk? Ten eerste wordt jouw paard in zijn geheel gecheckt op bultjes en pijn etc

Daarna gaan we meten, ik maak een template van jouw paard zodat we deze in de archieven kunnen bewaren. Mocht jouw paard heel erg veranderd zijn, dan is dat meteen zichtbaar via de tekening die we hebben gemaakt. Ook kun je naar aanleiding van deze tekening zien of er sprake is van spier verlies. Soms kan een zadel naar links of naar rechts schuiven door spierverlies aan de andere kant. Met de gele risers kunnen we dat heel mooi balanceren bij een Wintec Zadel. Dit geldt uiteraard ook voor Arena en Bates.

Ook is het super leuk om jouw Wintec Zadel te pimpen met echte Swarovski. Zie voor diverse voorbeelden: https://winteczadel.nl/index.php/winkel/ je kunt diverse bogen bestellen. Het mooiste is een Swarovski boog op jouw Wintec Zadel als de afstand ongeveer 2,5 cm tussen de diverse stenen heeft.

Zo gebruik ik bij een 16 inch zadel maximaal 9 stenen en voor een 17 inch zadel 11 kristallen. zo heb je een super mooie verdeling tussen de kristallen.

Vraag naar de mogelijkheden bij zadelpasser brabant.

You may also like...

Popular Articles...

1 Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *